NERVOZA U VERDERU: Tuča Srbina i Grka! (VIDEO)

Marko Arnautović, austrijski reprezentativac srpskog porekla, i Sokratis Papastatopulos našli se u klinču posle jednog starta grčkog fudbalera na treningu

  • 2

Austrijski reprezentativac srpskog porekla Marko Arnautović zamalo se na treningu potukao sa saigračem iz Verdera, Grkom Sokratisom Papastatopulosom.

Grk je bio snažniji u duelu koji se završio Arnautovićevim padom na zemlju, možda je Papastatopulos tom prilikom laktom udario Srbina, koji se držao za glavu, trpeći, reklo bi se, priličan bol.

Kada je Grk prišao Arnautoviću, ovaj je pokušao da ga udari, a pošto se Papastatopulos udaljio, Srbin mu je nešto dobacio, što je ovog nateralo da se vrati i počelo je koškanje. Reklo bi se da je Arnautović lošije prošao jer je dobio baš dobru "ćušku", a preostali fudbaleri razdvojili su zaraćeni dvojac pa se sve potom smirilo.

- Nije to neka velika stvar. Reagovali su malo burno i to je to. Sve se brzo smirilo - rekao je dugogodišnji trener Verdera Tomas Šaf.

Klub iz Bremena 14. je na tabeli, sa šest bodova više od 16. Augsburga, koji bi po trenutnom plasmanu igrao plej-aut, već pet kola ne zna za pobedu i očito je da se nervoza uvukla među fudbalere koji još nisu sigurni da su obezbedili opstanak u Bundesligi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • presevo

    29. mart 2013 | 16:43

    Ah steta sto nisam ja tamo da ga ubijem onaj grk mamu mu, ide mi se do brema da mu pokazem pravi arnaut kako nije a ne onaj glupi arnautovic

  • Hamza

    29. mart 2013 | 14:48

    Idiot stoje iskao dobijo je ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA