ZBOG UGOVORA: Mudrinski i Pantić ne igraju protiv Radničkog?

Tokom dana u Zvezdi nisu prijavili povrede najboljeg strelca i standardnog defanzivca, a navodno će ih u startnih jedanaest zameniti Vešović i Dauda

  • 0

Trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu je dan pred meč sa kragujevačkim Radničkim insistirao na činjenici da niko ne sme da se meša u njegov izbor igrača koje će slati na teren.

S druge strane, jedan od potpredsednika Crvene zvezde, Slaviša Kokeza, dan ranije je portalu "Mondo" rekao da će igrači čiji su ugovori štetni po klub biti u drugom planu ako menadžeri ne pristanu na korekcije procenata u njima.

Prema saznanjima "Žurnala", u prvoj postavi "crveno-belih" u subotu protiv Radničkog 1923 neće biti Ognjena Mudrinskog i Aleksandra Pantića, čiji su ugovori "diskutabilni".

Transfer Mudrinskog će Zvezdu košatati polovinu novca, koliko je obećano njegovom prethodnom klubu Jagodini. Upravi Rada je za Pantća izdvojeno oko 350.000 evra, ali će prilikom prodaje klubu sa Banjice biti uplaćeno 35 odsto od ukupne sume.

Tokom dana u Zvezdi nisu prijavili povrede najboljeg strelca i standardnog defanzivca, pa će ih u startnih jedanaest zameniti Vešović i Dauda.

Koliko će novi trener biti prinuđen da popusti, preostaje da se vidi u subotu od 18 časova na "Marakani".

(Telegraf.rs / Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA