KO JE NE BI VIDEO GOLU: Fudbalerka spremna da se skine zarad popularnosti

Napadačica Evertona Toni Dugan smatra da devojke moraju svojim izgledom da rade na popularizaciji ženskog fudbala, pa je spremna da se skine u te svrhe

  • 4

Engleska fudbalerka Toni Dugan (21) jedna je od najboljih igračica engleske lige, ali takođe i dobro izgleda. Zbog toga je spremna da svoje telo ponudi za promociju ženskog fudbala.

Evertonova napadačica zna kako ženski fudbal nije popularan kao onaj koji igraju muškarci, ali veruje da se to može promeniti. Ona smatra kako bi za bolju promociju svojih utakmica devojke trebalo da iskoristi izgled.

- Ako Dejvdid Bekam zarađuje od izgleda, reklamirajući razne proizvode ne vidim zašto to ne bi mogle žene - rekla je Dugan, i dodala:

- Lično sam zainteresovana za takve stvari, ali druge devojke imaju drugačije mišljenje o tome. One ne žele da ih se sećaju po tome već samo po igranju fudbala, iako bi baš trebalo da svoje telo uključe u promovisanje ovog sporta - rekla je Dugan

(Telegraf.rs / Tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA