LJAJIĆ: Ne vraćam se u reprezentaciju ako moram da pevam himnu

- Nisam dobro video ugovor koji smo potpisali sa selektorom, ali Srbiju čine i muslimani. Kada sam igrao za mlađe kategorije, niko nije tražio od mene da pevam himnu - kaže prvotimac Fiorentine

  • 40

Fudbaler Fiorentine Adem Ljajić neće se vratiti u reprezentaciju Srbije ako je pevanje himne i dalje uslov za igranje u nacionalnom timu. On je u intervjuu za "Gazetu delo sport" istakao da nije dobro pročitao ugovor koji je selektor Mihajlović dao igračima da potpišu.

- Potpisao sam ugovor sa Mihajlovićem, ali ga nisam dobro pročitao. Srbiju čine i muslimani. Igrao sam deset godina u mnogim reprezentativnim selekcijama i niko nikada od mene nije tražio da pevam himnu.

- Ako je to uslov za igranje u reprezentaciji, onda se ja neću vratiti - rekao je Ljajić za "Gazetu delo sport".

Ljajić nije član reprezentacije od maja prošle godine i prijateljskog duela sa Španijom, kada ga je selektor Siniša Mihajlović odstranio iz tima jer nije pevao himnu uprkos potpisanom kodeksu ponašanja.

(Telegraf.rs / Gazeta delo sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iluzija

    30. mart 2013 | 13:55

    Ovde podrzavam Mihajlovica samo zato sto ako zelis da igras za Srbiju moras da pevas Himnu svoje zemlje i tacka! Naravno da u Srbiji ima i muslimana i niko to ne spori ali ako afrikanci mogu da pevaju Francusku himnu, Ozil Nemacku vala moras i ti nasu! Toliko!

  • Vladimir

    30. mart 2013 | 15:24

    Opet se mesa nacionalnost i veroispovest , ako su cinjenice da je rodjen u Srbiji , preziva se na ic , maternji mu je Srpski (ne verujem da zna 5 turskih reci) , a to sto je islamske veroispovesti treba da se sam zapita kakve veze ima himna drzave u kojoj zivi sa bogom kome se klanja ?Sta da je ateista , a sigurno ima i takvih ?

  • Dragan Maksimovic

    30. mart 2013 | 14:21

    Nek igra onda za reprezentaciju ciju bi himnu pjevao koji ce djavo igrati za srbiju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA