ZVEZDA BEZ PREDSEDNIKA: Butulija podnosi ostavku!

- O svojoj nameri već sam obavestio prvog potpredsednika fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojšu Čovića - rekao je predsednik rukometnog kluba Crvena zvezda

  • 1

Predsednik rukometnog kluba Crvena zvezda Igor Butulija najavio je da će podneti ostavku na tu funkciju kako bi se što pre rešila loša finansijska situacija, zbog koje su ekipi u ovoj sezoni oduzimani bodovi.

- Želim da obavestim javnost da ću sutra zvanično podneti ostavku na funkciju predsednika kluba, organima rukometnog kluba i sportskog društva Crvena zvezda. O svojoj nameri sam već obavestio prvog potpredsednika fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojšu Čovića - rekao je Butulija za agenciju Beta.

On je dodao da mu je "osnovna namera da ovim činom" skrene pažnju na hitnu potrebu rešavanja materijalnog položaja rukometnog kluba kako bi se što pre formirala odgovarajuća radna grupa.

Rukometnom klubu Crvena zvezda ove sezone oduzeto je osam bodova zbog neisplaćenih obaveza prema igračima i nalazi se u donjem delu tabele Superlige Srbije.

U petak je na račun FK Crvena zvezda konačno stigla dugo očekivana uplata generalnog sponzora, ruskog energetskog giganta "Gasproma". Prema nekim navodima, novac je upućen i vaterpolo i košarkaškom klubu.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sky

    1. april 2013 | 02:45

    Smutio si sve sto je moglo da se smuti, kao u vreme tvog tate i julovaca.Sad kad ne moze vise, sklanjaj se dok je vreme.Samo mi nije jasno kakve veze ima Covic sa RK? I tu si petljao oko imena, da bi se izbegla dugovanja prema igracima, zato klub i ne pripada Sportskom Drustvu trenutno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA