SVIMA PO MALO: "Gaspromove" pare idu i košarkašima i vaterpolistima

FK Crvena zvezda nije dobio 240.000 evra, već je ta suma podeljena za preostala dva sportska kluba - sekciji sa Malog Kalemegdana pripalo je 150.000 evra, dok su vaterpolisti Zvezde dobili 90.000 evropskih novčanica

  • 2

U petak, 29. marta, na račun FK Crvena zvezda konačno je stigla dugo očekivana uplata generalnog sponzora, ruskog energetskog giganta “Gasproma”.

Uplatama su se radovala komunalna preduzeća kojima Zvezda duguje novac, kompanija za obezbeđenje “Sig”, kao i klubovi Jagodina, Sloboda, Spartak i Borac. A osim svih njih, novac je stigao i na račun druga dva trofejna "crveno-bela" kluba - košarkaški i vaterpolo klub.

Klub koji svoje mečeve igra u dvorani i na parketu dobio je 150.000 evra, dok su vaterpolisti dobili 90.000 evropskih novčanica.

- Odluku je doneo jednoglasno Odbor za hitna pitanja. Nemam informaciju kada ćemo dobiti novu uplatu od "Gasproma" - potvrdio je za "Žurnal" Slaviša Kokeza, potpredsednik Crvene zvezde.

(Telegraf.rs/ Izvor: Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rex

    1. april 2013 | 22:02

    Alo bre, misevi, pa koji ste vi trofejni klub u vaterpolu, imate trofeje ko reprezentacija Tanzanije ! ?

  • vlada car

    1. april 2013 | 11:15

    VI DAJETE kOSARKASIMA KOJI NE YNAJU STA CE SA PARAMA,A RUKOMETNI KLUB NAM SE GASI.....sramota !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA