CVETKOVIĆ: Zeko, da nam nije NATO doneo titulu Kupa šampiona?

- Lobiji gurali Zvezdu da postane prvak Evrope?! A država se u to vreme raspadala! Sećate se, kada smo postajali šampioni Evrope, uveliko je trajao rat između Hrvata i Srba - rekao je Vladimir Cvetković o tvrdnjama bivšeg genseka Partizana Žarka Zečevića

  • 6

Tvorci zlatne generacije FK Crvena zvezda, koja je 1991. godine osvojila Kup šampiona, Vladimir Cvetković i Dragan Džajić, opovrgli su tvrdnje bivšeg generalnog sekretara Partizana Žarka Zečevića da su razni lobiji do titule prvaka Evrope gurali Zvezdu, a na štetu Partizana.

- Ha, ha, ha! Niko me odavno nije ovako dobro nasmejao. Izvinite, molim vas. Smejaću se ceo dan. Lobiji gurali Zvezdu da postane prvak Evrope?! A država se u to vreme raspadala! Sećate se, kada smo postajali šampioni Evrope, uveliko je trajao rat između Hrvata i Srba, dok se Slovenija praktično već otcepila. Možda je NATO lobirao za Crvenu zvezdu? - izjavio je kroz smeh Cvetković za "Kurir".

- Veoma sam dobar sa Zekom! Mislim da se on samo šalio kada je to pričao. Ha, ha, ha. Mnogo je kvalitetan dečko da bi nešto tako neozbiljno izjavio - zaključio je Cvetković.

Zečević smatra i da su zbog istih lobija Darko Pančev, Dejan Savićević i Siniša Mihajlović završili u Crvenoj zvezdi.

- Gluposti! Neka kažu šta misle, nemam ništa protiv. Ali neka se i dalje preračunavaju gde su u odnosu na nas. Išli su u Inter da traže savete, a onda su im u Milanu rekli da odu do komšiluka jer je jeftinije i nauče kako se pravi veliki klub - rekao je aktuelni predsednik "crveno-belih" Dragan Džajić.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    3. april 2013 | 10:45

    Ma da i uefa nam pomogla da uzmemo klempavi pehar.ajde mars za zagreb!

  • srki

    3. april 2013 | 11:37

    Neka smo sto i neki i neka smo u dugu i 100 miliona evra, neka nas bace u opstinsku ligu,,,, Ali bili smo prvaci Evrope, baaatooo! I an peharu ce, za vijeke vjekova pisati, 90/91 Red Star Belgrade! Da, da... A vi i dalje sanjajte da je katnac na Marakani, da Zvezda igra 7. ligu.... Da... I da baba da ima onu "stvar" verovatno bi bila deda! :))))))))

  • rossastella

    3. april 2013 | 13:13

    29.05.1991 - 08.12.1991 ~ tih datuma podvučena ja ta večita granica (međa) između nas i vas !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA