VERMEZOVIĆ: Mešam sastav u Užicu, uveren sam u pobedu!

Trener fudbalera Partizana najavio nova tri boda protiv Slobode, a u starnih 11 će umesto Pauljevića, Stankovića i Kojića biti Miljković, Lazevski i Šćepović

  • 0

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović očekuje pobedu na gostovanju Slobodi u Užicu i početak nove uspešne serije koja je prekinuta minulog vikenda u Kuli.

- Očekuje nas drugi težak ispit za samo četiri dana, odnosno druga od četiri utakmice koje mogu da budu presudne u šampionskoj trci. Igramo protiv ozbiljne ekipe, koja je izuzetno dobro vođena od kolege Stamenkovića, koji to možda radi na malo čudan, ali efikasan način. Imaju i dobre pojedince, pre svega Ranđelovića i Tijaga, ali uveren sam da ćemo zabeležiti pobedu - rekao je Vermezović novinarima u Sportskom centru "Teleoptik".

On je najavio nekoliko promena u timu, sve u cilju rotacije igrača, pa će za razliku od Kule, u starnih 11 umesto Pauljevića, Stankovića i Kojića biti Miljković, Lazevski i Šćepović.

- Potrebno nam je više odmornih i razigranih igrača u finišu sezone, pojedincima je potreban odmor, tako da su promene planske. Užice je fudbalski grad, očekujem pravi fudbalski ambijent, lepu utakmicu i, ponavljam, bolji rezultat nego u Kuli - poručio je Vermezović.

Upitan da li su igrači pod tenzijom jer ih u nedelju očekuje utakmica sa trećeplasiranom Vojvodinom, Vermezović je rekao da svi u Partizanu vole takve utakmice.

- Volimo kada smo pod tenzijom. Svaki igrač zna da nije isto igrati u Partizanu i u nekom drugom klubu, jer su kod nas očekivanja veća - rekao je on.

Trener petostrukog uzastopnog šampiona Srbije rekao je da fudbal u Srbiji ima perspektivu, a za to je, kao dokaz, naveo utakmicu u Kuli u kojoj je rekao da i pored nerešenog rezultata nema ništa da zameri svojim igračima.

Utakmica 21. kola Superlige Srbije između Slobode i Partizana igra se sutra od 16 sati u Užicu.

(Telegraf.rs / Tanjug / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA