DAUDA: Milina je igrati pred ovakvim navijačima!

Raspucani i razigrani Nigerijac, posle sjajne partije protiv Hajduka u kojoj je bio realizator dva gola i jedne asistencije, kaže da je milina igrati pred navijačima kakvi su oni koji bodre Crvenu zvezdu

  • 0

Junak Zvezdine pobede nad Hajdukom, dvostruki strelac i asistent Abiola Dauda, rekao je posle meča na "Marakani" da je za njega bilo mnogo važno da postigne prvenac u crveno-belom dresu, jer je znao da će posle toga sve ići mnogo lakše.

- Bilo mi je je mnogo važno da postignem taj prvi gol. Postigli smo brzo i drugi, i tada je utakmica već bila rešena. Video sam da imam dosta prostora po levoj strani, hteo sam da prođem ispred čuvara i imao sam sreće da pogodim na atraktivan način - istakao je Nigerijac.

Na pitanje da uporedi atmosferu na "Marakani" i onu u Švedskoj, gde je igrao za Kalmar, tamnoputi napadač je oduševljeno kroz smeh poručio:

- Ovo je zaista ludo. Nemam prave reči da opišem navijače. Neverovatno je videti kako pevaju od prvog do poslednjeg minuta. Milina je igrati u takvom ambijentu - zaključio je Dauda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA