Zvezda ima svog Balotelija! (FOTO) (VIDEO)

Abiola Dauda sa dva gola nagovestio pun pogodak Zvezde kada je akvizicija stranca u pitanju. Kada se na to doda frizura, "crveno-beli" imaju baš modernog napadača

  • 1

Ako vas stajling nigerijskog napadača u sredu uveče na "Marakani" nije podsetio na jednog od najbojih špiceva planete, onda će fudbalski potezi to svakako učiniti. Da li je Zvezda konačno pogodila sa jednom stranom akvizicijom, pitaju se mnogi navijači, dok Abiola Dauda daje odgovore na terenu.

Posle pobede nad Hajdukom, priča se samo o Nigerijcu kojem je malo nedostajalo da het-trikom potpuno uđe u srca navijača "crveno-belih".

Dauda je obavio dobar posao, dao dva gola (onaj petom je posebna priča), Sa Pintu zadovoljno trlja ruke, a mečevi do kraja sezone mogli bi bez pritiska Zvezdinog napadača potpuno da oslobode u Srbiji.

Ako ovako nastavi, Zvezda će imati puno problema da ga zadrži duže od leta 2015. godine do kada ima ugovor u Ljutice Bogdana. Dauda je već ušao u istoriju Zvezde, jer je posle dosta vremena postao igrač koji je 100-procentno u vlasništvu kluba sa "Marakane".

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA