JELENA U KLUBU 500: Lep je osećaj!

- Nisam znala taj podatak, iznenadila sam se kada su mi rekli. Loš sam statističar, pa nisam znala koliko imam pobeda. Ipak, lepo je, velika je stvar doći do 500 pobeda - oduševljena je bila popularna Džej-Džej

  • 0

Srpska teniserka je pobedom nad Kanđankom Euženi Bušar 6:2, 6:1, osim do polufinala turnira u Čarlstonu, stigla do još jednog sjajnog rezultata - ostvarila je 500. pobedu u karijeri!

Jelena je posle meča rekla da nije mala stvar ostvariti toliki broj pobeda, i dodala da je konstantnost neophodna za takav poduhvat.

- Nisam znala taj podatak, iznenadila sam se kada su mi rekli. Loš sam statističar, pa nisam znala koliko imam pobeda. Ali, lepo je, velika je stvar doći do 500 pobeda - oduševljena je bila popularna Džej-Džej.

- Nadam se da će ih biti još, videćemo kako će ići. Ne znam koliko je teniserki to ostvarilo - rekla je Jankovićeva posle meča.

- Da biste ostvarili 500 pobeda morate da imate dugu karijeru i budete prilično konstantni. Svakako se nadam da ću ostvariti još mnogo pobeda - dodala je Jankovićeva, koja je na turniru u Čarlstonu postavljena za devetog nosioca.

Ona će u polufinalu igrati protiv 63. teniserke sveta Švajcarkinje Stefani Fogele, i to će biti njihov prvi duel. Fogele je u četvrtfinalu pobedila drugog nosioca Dankinju KarolinuVoznijacki 3:6, 6:4, 6:3.

Turnir u državi Južna Karolina igra se na zelenoj šljaci, za nagradni fond od bezmalo 800.000 dolara.

Polufinalistkinje su obezbedile čekove na 32.825 dolara, kao i 200 bodova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA