MORA U ZATVOR: Lukakuov otac zatvorio ljubavnicu u gepek automobila!

Rodžer Lukaku moraće u zatvor jer je navodno vređao i maltretirao svoju ljubavnicu

  • 0

Često možemo da čujemo da su roditelji poznatih fudbalera načinili neke gluposti zbog kojih ispaštaju kako oni tako i njihova deca, fudbaleri. Ovaj slučaj je malo drugačiji...

Otac reprezentativca Belgije Romelua Lukakua Rodžer Lukaku osuđen je na 15 meseci zatvora jer je bivšu ljubavnicu zatvorio u gepek svog automobila!

Rodžer Lukaku uporno negira svoju krivicu i tvrdi da je njegova bivša ljubavnica izmislila celu priču, čime je on, kao i kaznom, apsolutno šokiran.

Otac napadača Čelsija, koji je trenutno na pozajmici u VBA, nije se pojavio na suđenju jer je navodno promenio adresu, pa nije primio poziv.

- Moj klijent je osuđen samo zato što se nije pojavio na sudu. Njemu nije mesto u zatvoru. Njegova supruga je očajna. Ona i sinovi Romelu i Džordan čine sve kako bi oslobodili oca - izjavio je advokat Rodžera Lukakua.

Čisto podsećanja radi, 19-godišnji Romelu Lukaku je iz Anderlehta stigao u redove londonskog Čelsija, a ove sezone je pozajmljen Vest Bromiču, za koji je postigao 13 golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA