NOVAK ZAPLAKAO! Privatnim avionom odleteo iz Bojsija, mora na magnetnu rezonancu (VIDEO)

Svetski broj jedan je odmah posle fantastične pobede nad Kverijem odleteo za Nicu. Uskoro će biti poznatije kakva je situacija sa zglobom

  • 14

Novak Đoković je ostvario impresivnu pobedu nad Semom Kverijem i obezbedio našoj selekciji polufinale Dejvis kupa, ali je veliko pitanje da li je sebi upropastio naredni turnir i nastavak sezone?!

Kako je izveštač Telegrafa bio na licu mesta, znamo da je Novaku prva stvar posle trijumfa bila odlazak za Nicu, gde ga očekuje pregled i magnetna rezonanca. Tek tada će se znati koliko je zglob povređen i koliko je on "nastradao", pošto je sa bolovima u desnom zglobu, ipak, nastavio meč.

- Zglob mi je potpuno otekao i to definitivno nije dobar znak. Uradiću sve što je u mojoj moći da se oporavim do početka Mastersa u Monte Karlu. Koliko je to realno, u ovom trenutku ne mogu da kažem - istakao je Đoković, koji nije skrivao suze objašnjavajući povredu koja ga je zadesila na početku meča sa Kverijem.

Posle meča je naša delegacija napravila privatnu žurku u slavu pobede nad Amerikancima, ali Novak i Viktor Troicki nisu bili prisutni jer su, odmah posle pobede, avionom zajedno otišli za Francusku.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rafet mustafic

    8. april 2013 | 13:13

    brate uz teb sam da ti alah da zdravlja jer si pravi borac kakvij tesko naci svaka cas sto god da zivis u zdravlju sreci i veselju

  • mia

    8. april 2013 | 13:56

    Nevalja ti to Nole sto radis, imas jedan zivot i jedno zdravlje.Preplalakala sam sinocnji mec. Kakavi kupovi, kakvi turniri, kako li je bilo majsci dok te je gledala. Ti i Patrijarh Pavle ste jedina prosvetljenja koje su se Srbiji dogodila u zadnjih 100 odina i zelim ti svu srecu i svo zdravlje ovog sveta. I cuvaj se dete, bice dana kada ce te svet zabotraviti, tada ce ti trebati i zdravlje i snaga. Zelim da ti pomognem da te noga ne boli i da ne bude nikakvih posledica po zdravlje. Turniri su manje vazni i uvek ce ih biti!!! Saljem svu svoju pozitivnu energiju.

  • Dusan Krstic

    8. april 2013 | 13:51

    Brz oporavak Nole, Sve najbolje!!! Sjajno si se borio svaka cast!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA