Malerozni "Švajni" pokidao ligamente stopala

Vezista Bavaraca se povredio u utakmici sa Štutgartom i očekuje ga višenedeljna pauza

  • 0

Nastavlja se sezona iz košmara za Bastijana Švajnštajgera! Zvezda Bajerna je doživeo novu ozbiljnu povredu i opet ga očekuje duža pauza...

U utakmici četvtfinala Kupa Nemačke protiv Štutgarta, vezista Bavaraca je pokidao ligamente desnog stopala i očekuje ga pauza od nekoliko nedelja.

Ovo je veliki udarac za Bajern i Švajnštajgera. Popularni "Švajni" se početkom godine vratio na teren posle operacije ramena i teš što je ušao u formu, zadesilo ga je ovo. Nemački reprezentativac je napustio teren šepajući posle svega 17 minuta igre zbog bolova u desnom stopalu. Posle utakmice utvrđena je ruptura ligamenata stopala, ali ne i vremenski period koji će Švajnštajger provesti van terena.

Nemac će idućih nedelju dana morati da nosi gips na stoplau, posle čega će zadužiti posebnu obuću za ovakvu vrstu povrede. Sigurno je da Bajern neće moći da računa na Švajnštajgera za mečeve sa Bazelom u Ligi šampiona.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA