FERGUSON: Biće teško osvojiti bilo šta ako se Murinjo vrati!

- Siti ima dovoljno novca da kupi nove igrače u vrednosti od 200 miliona funti. Mislim da će se Arsenal popraviti jer postoje indicije da će imati daleko bolju ekipu nego što drugi očekuju. Totenhem konstantno napreduje već nekoliko godina... - "nesrećan" je vremešni Škot

  • 0

Jedan od najvećih trenerskih okršaja, ali i prijatelja u današnje vreme, možemo videti u primeru Žozea Murinja i Aleksa Fergusona.

Davno je počelo njihovo rivalstvo, još kada je "Posebni" 2004. godine matirao Škota, ali kako se rivalstvo povećavalo dolaskom Murinja na klupu Čelsija, tako je raslo i njihovo prijateljstvo.

Dvojica trofejnih stručnjaka koji zajedno imaju 56 trofeja iz nacionalnih prvenstava u kojima su vodili timove, trebalo bi da svoj rivalitet, posle okršaja u Ligi šampiona ove sezone (pobedu odneo Murinjov Real), obnove u sezoni 2013/2014.

Sve više se priča o povratku Portugalca na klupu "plavaca", pošto mu je zasigurno odiseja u Madridu završena, ali Fergi nije ništa posebno srećan zbog toga.

- Ko zna možemo li ponovo osvojiti tri titule u nizu? Imamo materijal, ali liga je izuzetno teška. Ako se Žoze vrati u Čelsi, kao što se priča, to će biti veliki izazov - rekao je Ferguson, kojem ostaje radovanje zbog novog ispijanja skupocenog vina sa svojim kolegom.

Ser Aleks Ferguson sigurno grabi ka svojoj 13. tituli u Premijer ligi, i ne želi se tu zaustaviti. Međutim, konkurencija je jako žestoka.

- Siti ima dovoljno novca da kupi nove igrače u vrednosti od 200 miliona funti. Mislim da će se Arsenal popraviti jer postoje indicije da će imati daleko bolju ekipu nego što drugi očekuju. Totenhem konstantno napreduje već nekoliko godina... - rekao je Ferguson.

Dosadašnji skor na utakmicama timova dvojice trenera je na strani Murinja, koji ima sedam pobeda, naspram Fergijevih tri, uz šest remija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA