BRAZILCI SPREMNI ZA SP I OLIMPIJSKE IGRE: "Ljubavni hoteli" u celom Riju! (FOTO)

Vlada Brazila odvojila milione dolara u renoviranje seks motela i hotela u "normalne" objekte u kojima će odsedati turisti za vreme velikih takmičenja

  • 0

Najveće dešavanje u svetu sporta su Olimpijske igre, a u fudbalskom je to Svetsko prvenstvo. Oba velika takmičenja se 2014. i 2016. godine održavaju u najvećoj zemlji Južne Amerike.

U Brazilu se odavno renoviraju stadioni i sportske hale koje će biti domaćini Igrama i Svetskom prvenstvu u fudbalu, ali se i Vlada te države uključila u renoviranje stambenih objekata koji će ugostiti turiste iz svih delova sveta.

Rio de Žaneiro poznat je po tome što ima pregršt hotela i motela koji služe za pružanje seksualnih usluga, pa je brazilska vlada odlučila da "dve muve ubije jednim udarcem" i takve objekte pretvori u hotele i motele koji će biti otvoreni za stanovanje svih ljudi.

Prema "Rio Negosiosu" (Rio Negocios prim. aut.) do sada je uloženo nešto više 100 miliona dolara koji su poslužili da se oko 3.500 ovakvih "stambenih" objekata pretvori u stvarne hotele i motele, međutim... Nije sve baš sređeno.

Iz mnogih su uklonjeni vodeni kreveti u obliku srca, ogledala sa plafona, lanci sa zidova, mada neće moći da to urade sa svim motelima.

Cilj je da od ukupnih 6.500 hiljada, bude sređeno do 4.700 "ljubavnih" hotela. Akcija je počela pre dve godine, ali je eskalirala u junu prošle godine posle samita Ujedninjenih nacija o ovakvom pitanju.

- Imamo određene probleme sa krevetima, pošto nam je neophodno još oko 16.ooo, ali borimo se sa tim - rekao je vođa projekta Eduardo Paes.

Dosadašnji seks-moteli i seks-hoteli su za vreme karnevala i sličnih manifestacija tradicionalno bili skroz puni, ali Brazilci "ne žele" da tako bude i 2014. i 2016. godine...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA