ODAHNULI SMO! Novak nije teže povređen, mora da miruje nekoliko dana!

Srpski teniser nije značajnije oštetio ligamente, ali mora striktno da miruje narednih dana, zbog čega će možda propustiti turnir u Monte Karlu

  • 5

Nisu dobre vesti stigle iz Monte Karla, ali je dobro kako je moglo da bude! Novak Đoković je na meču protiv Sema Kverija doživeo jako istegnuće zglobnih struktura, zbog čega će morati da miruje narednih dana.

U utorak ujutru Novak je obavio preglede zbog kojih je hitno u nedelju avionom odleteo iz Bojsija posle slavlja u četvrtfinalu Dejvis kupa, a rezultati su pokazali da nema značajnijih oštećenja ligamenata, kao ni kapsule zgloba, zbog čega ne bi trebalo da duže odsustvuje sa terena.

- Reč je o jakom nategnuću zglobnih struktura koje osim propisane terapije zahteva i strogo mirovanje narednih dana. U zavisnosti od toka oporavka, biće doneta odluka o učešću na prvom narednom turniru u Monte Karlu - stoji u saopštenju na Novakovom sajtu.

Ukoliko bude spreman za Monte Karlo (14 - 21. april), Novak će braniti finale u kojem je prošle godine poražen od Rafaela Nadala, dva dana pošto mu je preminuo deda.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nada

    9. april 2013 | 13:42

    srbine. tebi niko. nista nemoze. bog je cuo nase molitve za tebe. veoma lepa vest

  • Ima Nade

    9. april 2013 | 13:54

    KRALJU SRPSKOG RODA,PUSTI MONTE KATLO,BIĆE IH JOŠ.IDEMO NA ROLANGAROS.

  • vukašin

    9. april 2013 | 16:17

    Hu treba ti psihijatar ti si u teškom autu. Ako te smara neotvaraj vesti. Sram te bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA