Zvezda traži 6 meseci suspenzije za Duleta?!

KK Crvena zvezda traži od direktora lige Predraga Bojića da suspenduje trenera Partizana Duška Vujoševića i direktora Dragana Todorića na šest meseci, nezvanično saznaje Sportski žurnal!

  • 4

Uzavrele strasti u srpskoj košarci se nikako ne smiruju. KK Crvena zvezda traži od direktora lige Predraga Bojića da suspenduje trenera Partizana Duška Vujoševića i direktora Dragana Todorića na šest meseci, nezvanično saznaje "Sportski žurnal"!

Naime, juče je trebalo da bude održana sednica superligaša povodom kazni direktora lige Bojića u vezi sa večitim derbijem, ali je sednica odložena zbog nedostatka kvoruma.

Izostali su predstavnik Radničkog Ivan Grujin, Vojvodine Nenad Grmuša, kao i "povučeni" predstavnik "crno-belih" Dragan Todorić.

Zbog toga nije ni moglo da se raspravlja o prigovoru Mirka Pavlovića, predstavnika Crvene zvezde, na odluku Predraga Bojića o kaznama za dešavanja na večitom derbiju.

"Crveno-beli" su zahtevali da se prema Dušku Vujoševiću i Draganu Todoriću primene mere iz disciplinskog pravilnika, odnosno da se trener Partizana kazni sa šest meseci van kormila, a direktor zabranom obavljanja službene dužnosti.

Međutim, prema nekim informacijama direktor je postupio u skladu sa pravilnikom.

(Telegraf.rs/Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R

    10. april 2013 | 12:12

    A sto? Jel' treba covek mirno da posmatra domacinsko sudjenje?

  • srbijanac

    11. april 2013 | 12:08

    R nisi u pravu nagledao se dule takvih sudjenja 11 god pa mu sad smeta sto se to promenilo pa niko mu nije kriv sto ne ume da radi nigde osim u partizanu kako zna i sme...pa takvo ponasanje i sirenje mrznje se ne tolerise nigde osim kod nas..mene licno bi bilo stid da navijam za nekog kao sto je dule ma ko bio meni je cist obraz i svaka vrsta casti mi je mnogo bitna od kluba ili pojedinca...ne brini mozda vas pustimo da osvojite 12 titulu da vidimo sta ce dule tada da kaze...bas me zanima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA