MILIVOJEVIĆ: Bolje da i ne igram?

Dok je vezista bio van terena zbog preloma nosa, Partizan je kiksnuo tri puta, što je Zvezda iskoristila da smanji zaostatak na četiri boda. "Pa da, bilo je i 0:0 kad sam izašao u duelu sa Radničkim, dali smo gol čim sam napustio teren"

  • 0

Fudbaler Crvene zvezde Luka Milivojević odradio je svoj prvi trening posle preloma nosa na utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca, trenirajući sa zaštitnom maskom na koju se navikava.

- Operisan sam dan posle utakmice, bilo je bolno nekoliko dana, ali je sada sve u redu, pa sam se priključio treninzima. Nosim ovu neku univerzalnu i neobičnu masku, ali ću morati hitno da je menjam, jer nemam pregled kakav treba - kaže Milivojević za "Mozzart Sport".

Dok je Milivojević bio van terena, Partizan je kiksnuo tri puta, što je Zvezda iskoristila da smanji zaostatak na četiri boda.

- Znači da se ne vraćam uopšte? Ha-ha-ha... Pa da, bilo je i 0:0 kad sam izašao u duelu sa Radničkim. Dali smo gol čim sam napustio teren. Nadam se da me trener neće staviti u tim ni u subotu, pa da smanjimo minus na bar dva boda razlike - našalio se Kragujevčanin, a potom "postao ozbiljan".

- To su sve "šta bi bilo kad bi bilo" priče… Da nismo mi gubili bodove, možda ni oni ne bi od Slobode ili Kule. Nema gledanja u prošlost. Koncetrisani smo na Spartak i osvajanje tri boda, jer samo tako možemo do cilja.

I posle godinu dana otkako je na "Marakani", Milivojević se navikava na turbulentne momente.

-Dosta promena, nov trener, a svaki donosi nešto novo. Nije lako skopčati sve te stvari, a moraš da nove ideje prisvojiš što pre. Činjenica je da protiv Smedereva igra nije bila baš dobra, ali je takav bio i teren, a najbitnije je da smo cilj ostvarili. Protiv Hajduka smo, recimo, pružili sasvim solidnu partiju i što je najvažnije imamo tri pobede u nizu, a tako raste i samopuzdanje koje nam je preko potrebno.

(Telegraf.rs/Mozzart Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA