BRAJANT: Da li je ovo kraj? (VIDEO)

Iako je posle teške povrede pomislio da završi karijeru, legendarni košarkaš je istakao da se neće povući

  • 1

Veliki peh zadesio je košarkaše Los Anđeles Lejkersa, koji su u meču protiv Golden stejta ostali bez glave tima Kobija Brajanta, koji je pokidao Ahilovu tetivu na levoj nozi.

S obzirom na to da za ovu pauzu predstoji dug oporavak (prema nekim procenama, čak šest do devet meseci), Brajant će sasvim sigurno propustiti kraj ove sezone, mada se u pitanje dovodi i sledeća sezona.

- Kakvo s*anje! Svi treninzi i sve žrtve pali su u vodu jednim korakom, koji sam napravio milion puta do sada. Frustracija je nepodnošljiva. Ljutnja se pretvara u bes. Zašto se ovo dogodilo? Nema nikakvog smisla -  napisao je Brajant na svom Fejsbuk profilu.

- I sada bi trebalo da se vratim košarci i budem isti igrač, sa 35 godina? Pa, kako je moguće da to uradim? Nemam pojma. Da li bi trebalo da rasklopim stolicu za ljuljanje i osvrnem se na sve što sam uradio u karijeri? Možda je ovo način na koji se moja priča završava. Možda me je vreme pobedilo... Ali, možda i nije – istakao je Brajant.

Bez obzira na to što mu je u tim trenutcima kroz glavu prolazila pomisao da se povuče, Crna mamba, kako ga od milošte zovu, istakao je da njegova igra još nije pri kraju. Takođe, Brajant je u obraćanju fanovima priznao da mu je društvrena mreža i te kako koristila da sav bes i frustraciju izbaci iz sebe.

- Moram da izbacim sve iz sebe, kao da je ovo najgora stvar koja se ikad dogodila. Jer, kada izbacim to, otvoriće se prostor za realne zaključke. U svetu postoje mnogo veći problemi i izazovi od jedne pokidane tetive. Prestani da sažaljevaš sebe, pronađi motiv i vrati se treningu sa istom verom i željom kao ranije. Jednog dana će doći vreme da započnem novu karijeru, ali ovo NIJE taj dan – zaključio je Brajant, kojem nedostaje samo još jedan NBA prsten da dostigne Majkla Džordana, koji je vlasnik šest titula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mim

    14. april 2013 | 13:36

    Iskreno nikada ga nisam gotivio,ali svi mu moramo priznati da je jedan od najvećih igrača igre pod obručima. Bila bi velika šteta da na ovaj način okonča više nego uspešnu karijeru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA