BLAM: Sudija zaboravio kartone, pa trčao kod pomoćnika da pokaže žuti! (VIDEO)

Engleski arbitar Mark Klatenburg je shvatio da nije poneo kartone sa sobom tek onda kada je trebalo da opomene igrača Redinga u meču sa Liverpulom

  • 0

Jedan od najboljih engleskih fudbalskih sudija Mark Klatenburg doživeo je veliki blam na meču Premijer lige između Redinga i Liverpula. Klatenburg je zaboravio da ponese kartone i kada je hteo da pokaže žuti igraču domaćina Deniju Gatriju, mašio se džepa, potom drugog, a onda je ukapirao svoj propust.

Arbitar je onda morao da ode do kolege, četvrtog sudije, i od njega uzme kartone. Srećom, nije zaboravio i zašto je pošao i  Gatriju je pokazao žuti katon, inače bi tek bila bruka.

Klatenburg je ove sezone već bio umešan u kontroverzu, kada ga je igrač Čelsija Džon Obi Mikel optužio za rasizam, posle utakmice protiv Mančester junajteda, ali te optužbe su na kraju odbačene. Klatenburg je taj meč katastrofalno sudio, olako isključio napadača "plavaca" Fernanda Toresa iako je pre toga put u svlačionicu pokazao Banetu Ivanoviću, a zatim priznao pobedonosni gol Junajteda posle ofsajda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA