POZLILO MU: Predsednik AEK-a u bolnici (VIDEO)

Andreas Dimitrelos primljen je u ponedeljak u bolnicu sa bolovima u grudima, samo dan pošto su navijači prekinuli meč protiv Pantrakikosa

  • 0

Predsednik AEK-a  Andreas Dimitrelos primljen je u ponedeljak u bolnicu sa bolovima u grudima, dan nakon što su navijači kluba uleteli na teren i prekinuli utakmicu Grčke Superlige, izjavio je portparol kluba.

Dimitrelos je primljen na kliniku u Atini, gde su mu uradili potrebne analize nakon što mu je pozlilo i nakon što je osetio probadanje u grudima.

Dodatne probleme za njegovo zdravlje izaziva činjenica da se AEK suočava sa ispadanjem u niži rang, prvi put u svojoj 89-godišnjoj istoriji.

Dimitrelos je inače napustio olimpijski stadion u Atini sa drugim zvaničnicima kluba baš pred skandalozni događaj kada su navijači, nezadovoljni što AEK gubi sa 1:0 i ispada iz lige, pojurili na teren.

AEK je igrao protiv Pantrakikosa, a igrači iz oba kluba su jurili van terena od strane besnih navijača AEK-a koji su podivljali posle postignutog autogola ekipe u 87. minutu.

Nakon 90-minutnog prekida, sudija Stavros Tritsonis je objavio da se utakmica zvanično prekida. Zvaničnici AEK-a će se pojaviti pred disciplinskom komisijom u utorak da čuju svoju sudbinu nakon incidenta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA