DOSADNO MU U ŽIVOTU: Felps hoće na Olimpijske igre kao golfer

Najbolji plivač svih vremena trenira golf vredno i želeo bi da nastupi na Igrama u Rio de Žaneiru

  • 0

Najbolji plivač u istoriji svetskog sporta Majkl Felps izrazio je želju da ponovo nastupa na Olimpijskim igrama, ali kao igrač golfa, koji je njegova najveća pasija od kada se povukao.

Felps, koji je osvojio 18 zlatnih olimpijskih medalja, pasionirani je igrač golfa, a čak je nastupio i na jednom profi takmičenju - mastersu Buba Votson u Finiksu.

Zanimljivo je da mu je trener golfa Henk Heni, čovek koji je radio sa Tajgerom Vudsom od 2004. do 2008 u vreme najvećih uspeha.

- Ovo je prilično divlje, ludilo je koliko je ovaj sport tehnički zahtevan. Dosta sportova su zahtevni tehnički, ali je zanimljivo koliko stvari treba za ovo. Navikao sam da imam naočare, tri kape - malu, srednju i veliku i torbu da to stavim unutra. I to je sve - rekao je Felps, i dodao:

- Ne možete da kažete da je kraj za bilo šta. Ima mnogo stvari koje mogu da radim. Možda mogu da budem dovoljno dobar da se takmičim u golfu na Olimpijskim igrama. Nikad se ne zna, biti golfer na Olimpijskim igrama može da bude zabavno.

Zanimljivo je da bi golf trebalo da bude uvršten u olimpijsku porodicu baš u Rio de Ženeiru 2016. godine

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA