Karabatić u Barseloni!

Najbolji klub u istoriji rukometa na tri ili četiri godine dovodi fantastičnog rukometaša, nepoželjnog u Francuskoj

  • 0

Kakvo pojačanje za Barselonu u trenutku kada juriša na dve titule. Nikola Karabatić, rukometaš Francuske srpskog porekla, odlučio se za odlazak u Španiju, potpisavši ugovor sa najboljim španskim klubom.

Najbolji klub u istoriji rukometa će potpisati trogodišnji ili četvorogodišnji ugovor sa jednim od najboljih igrača poslednjih desetak godina, iskoristivši maksimalno status "nepoželjnog" u Francuskoj, a posle velikog kladioničarskog skandala koji je izbio prošle godine.

Posle afere sa nameštanjem rezultata, Karabatić je napustio svoj Monpelje, prešavši u pariski Aiks, gde je planirao da završi tekuću sezonu.

Španski uticajni list "Marka" navodi da su Karabatića želeli i PSŽ, odnosno Kil, ali da je katalonski gigant bio brži i izdašniji.

Pet kola pre kraja, Barselona ima titulu u Španiji na ruci, s obzirom na to da je pet bodova prednosti i više nego dovoljno. Zanimljivo je da je ekipa iz "Blaugrane" slavila na svim mečevima u domaćem prvenstvu.

U Ligi šampiona, Barsu čeka dvomeč sa Atletko Madridom.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA