RADONJIĆ: Nismo u idealnom stanju

- Jako dobro poznajem Radnički i tu nekih enigmi teško da može biti. Ono što je za nas veća enigma je naša trenutna forma, ali siguran sam da će ona biti sve bolja i bolja kako vreme bude odmicalo - rekao je trener košarkaša Crvene zvezde

  • 0

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u sredu ujutro kreću put Republike Srpske, gde ih u četvrtak od 17 sati u dvorani u Laktašima očekuje meč polufinala ABA lige sa Radničkim iz Kragujevca. O važnosti ovog duela sve je već rečeno. Trijumf u polufinalnom meču sa Kragujevčanima za "crveno-bele" bi značio overu evroligaške vize, čime bi bio ostvaren primarni cilj za ovu sezonu.

Shodno tome, košarkaši Zvezde poslednjih dana prionuli su na posao kako bi utakmicu sezone dočekali što spremniji:

- Nemam dilemu da se ne nalazimo u idealnom stanju. Posle poraza od Metalca uradili smo koliko je bilo moguće kako bismo spremno dočekali meč sa Radničkim i odigrali ga dovoljno dobro da savladamo jednu veoma kvalitetnu ekipu. Tim iz Kragujevca predvođen je izvanrednim trenerom Miroslavom Nikolićem i oni su čitavu ABA ligu pokazali visok kvalitet igara, što ih je i dovelo do zasluženog plasmana na fajnal for - kaže za klupski sajt Dejan Radonjić, trener "crveno-belih", i dodaje:

- Za nama je loš period. Porazi od Mega Vizure i Metalca doveli su nas u poziciju neadekvatnog nivoa samopouzdanja i psihološkog stanja, ali verujem da ćemo protiv Radničkog pružiti partiju koja će nam omogućiti da se nađemo u finalu.

Radonjić je istakao da su dometi Crvene zvezde mnogo veći nego što je trenutna forma i naglasio da su svi igrači zdravi, a da je motivacija velika.

- Jako dobro poznajem Radnički i tu nekih enigmi teško da može biti. Ono što je za nas veća enigma je naša trenutna forma, ali siguran sam da će ona biti sve bolja i bolja kako vreme bude odmicalo. Međutim, ne možemo da razmišljamo na taj način. Čeka nas duel na kojem moramo biti na visini zadatka, moramo da pokažemo veliku želju i, bez obzira na slabosti koje su evidentirane, pružimo dovoljno dobru partiju da pobedimo - zaključio je Radonjić.

(Telegraf/kkcrvenazvezda.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA