AGENT LEVANDOVSKOG: Robert napušta Dortmund!

Nova u nizu informacija o transferu odličnog napadača Dortmunda stiže od njegovog agenta, koji nije precizirao u koji klub Poljak odlazi

  • 0

Agent napadača Borusije iz Dortmunda Roberta Levandovskog rekao je da će fudbaler na kraju sezone sigurno napustiti ekipu, ne precizirajući o kom novom klubu se radi.

- Postigli smo dogovor sa nekim drugim klubom i Levandovski namerava da promeni klub tokom leta. Svi zahtevi Borusije Dortmund biće ispunjeni - rekao je agent Maik Bartel nemačkim medijima.

Mediji su spekulisali da su Bajern iz Minhena, Juventus, Mančester junajted i Mančester siti zainteresovani za Levandovskog, četvorostrukog strelca u pobedi "milionera" protiv Real Madrida (4:1). Enrike Rejes, menadžer aktuelnog trenera Bajerna Jupa Hejnkesa, naveo je da je Poljak već prešao u minhenski klub.

Uprava Dortmunda saopštila je da nema nameru da proda svog napadača, ali je Bartel rekao da je klub obećao Levandovskom da će moći da ode ako se ispune svi uslovi, kao i da očekuje da će uprava ispuniti obećanje.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA