Dumars na F4 Evrolige ubeđuje Obradovića da dođe u NBA!

Generalni menadžer trostrukog NBA šampiona planira susret sa u Londonu, srpski stručnjak odbio da komentariše eventualne pregovore

  • 0

Generalni menadžer Detroit Pistonsa Džo Dumars planira da se na fajnal foru Evrolige u Londonu sretne sa Željkom Obradovićem i ubedi ga da dođe u njegov klub, jer mu već neko vreme ne cvetaju ruže u NBA.

Najtrofejniji evropski trener Obradović je nedavno izjavio da bi voleo da preuzme neki klub u najjačoj svetskoj ligi. Angažman u Detroitu i te kako ima smisla jer su Pistonsi nedavno otpustili Lorensa Frenka, a Obradović je pred početak sezone boravio u njihovom trening kampu.

U želji da saznamo koliko ima istine u toj priči nazvali smo Željka Obradovića, ali jedino što je hteo da kaže je:

- Nemam nikakav komentar.

Džo Dumars već je angažovao srpske košarkaše Željka Rebraču i Darka Miličića, mada to, nažalost, nije bilo mnogo uspešno. Rebrača je imao problema sa srcem, morao je na operaciju, zbog čega nije pružio sve što je mogao u NBA, dok je Miličić zapamćen kao jedan od najvećih promašaja na draftu, gde je izabran kao drugi 2003, odmah iza Lebrona Džejmsa, a ispred Dvejna Vejda, Karmela Entonija i Krisa Boša, između ostalih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA