Najveći mogući problem za Real pred revanš sa Dortmundom!

U Madridu je vanredno stanje jer se radi na oporavljanju Kristijana Ronalda, koji se navodno povredio u Dortmundu

  • 0

Kristijano Ronaldo neće igrati veliki madridski derbi protiv Atletika, a pitanje je da li će ga Madriđani imati na raspolaganju i za veoma bitan revanš polufinala Lige šampiona protiv Borusije iz Dortmunda, gde bi Madriđani trebalo da nadoknade veliki rezultat 1:4 iz prvog meča sa Nemcima.

Španski mediji, pre svega AS koji je tradicionalno naklonjen u Španiji, Madriđanima je otkro je ovu informaciju, ali znajući trikove kojima su skloni u Madridu, moguće je i da je ovo trik kojim se služe u Španiji kako bi u što nedefinisanijoj atmosferi dočekali revanš na "Santjago Bernabeu".

Ronaldo se navodno povredio u Dortmundu na zagrevanju, ali je ipak odigrao meč u kom je postigao i jedini gol za Madriđane.

Trenutno je fenomenenalni Portugalac na strogom terapijskom režimu, nema potrebe ni da vam pišemo koliko je u Madridu sve u znaku njegovog oporavka za meč koji suviše znači skupocenom Realu.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA