SA PINTU: Bili smo loši! BOGIĆEVIĆ: Zvezda imala jednu šansu, što je i iskoristila!

Trener crveno-belih samokritičan posle minimalne pobede protiv Donjeg Srema

  • 1

Posle teške pobede  protiv Donjeg Srema (1:0), trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu rekao je da razume zvižduke navijača, ali da jednostavno postoje dani kad vam ništa ne ide od ruke.

- Razumem navijače, ovo je veliki klub, navijači uvek očekuju da "grizete" i samo su pobede bitne. To je normalno, ali opet, pobedili smo, to je najvažnije. Iako, nismo bili fokusirani koliko je trebalo i igrali smo loše -  izjavio je Sa Pintu na konferenciji za novinare.

On je podsetio da kada je došao niko nije pričao o tituli, a posle šest uzastopnih pobeda, Zvezda je prišla Partizanu samo na bod zaostatka uoči sutrašnjeg meča crno-belih u Novom Pazaru.

- Donji Srem je čekao naše greške, a bilo ih je previše. Nadao sam se drugom golu, da rešimo meč, jer je bilo evidentno da nam nešto nedostaje -  poručio je Sa Pintu.

Trener Donjeg Srema Bogić Bogićevic istakao je da je Zvezda zasluženo pobedila, jer je za razliku od njegovog tima iskoristila jednu šansu.

- Pokazali smo da nismo ekipa za potcenjivanje. Zvezda je igrala onoliko koliko smo joj dozvolili, ali, kažem, njena pobeda je zaslužena, jer je iskoristila ono što smo joj pružili - poručio je Bogićević.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Navijac

    27. april 2013 | 23:23

    Jel to pojedini igraci Srema nisu hteli da daju gol Zvezdi ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA