BOGDANOVIĆ: Sad da izdominiramo i u domaćoj ligi

- Posle osvajanja regionalne lige, moramo da opravdamo svoju igru i kvalitet i u domaćoj Superligi - poručio bek Partizana

  • 3

Mladi košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović presrećan je zbog osvajanja titule šampiona ABA lige. Iako je već imao priliku da dobije prsten, ali tad više kao član ekipe, sada je imao ogromnu ulogu u osvajanju pehara. On ističe da se crno-beli neće na ovome zaustaviti već žele i titulu u domaćem takmičenju

- Mogli smo i mnogo ranije da prelomimo meč, Zvezda je ušla totalno bez opterećenja pogodili su neke otvorene šuteve. Mi smo bili u grču ali smo se kasnije opustili i zasluženo pobedili.  Sa 18 sam osvojio prvu titulu, ali ovo mi je prva prava zbog nekog mog učinka na terenu. Radost je neverovatna.

Bogdanović ima 20 godina, ali na terenu deluje vrlo hrabro i odlučno i bez problema ide na prodor i preko protivničkih centara. Na pitanje zbog čega je to tako odgovara:

- Neki kažu da je to talenat, ali ja mislim da je i pitanje karaktera, ali  i ljubav Duleta Vujoševića što mi dozvoljava da  radim sve to na terenu, pa ne pravi izmene kad pogrešim.

Za kraj Bogdanović je istakao šta želi u nastavku domaćeg prvenstva:

- Moramo da izdominiramo maksimalno i da opravdamo - poručio je mladi bek.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G-Man

    28. april 2013 | 20:35

    Boli vas.... Hahaha... Dominiraj....

  • Marko

    28. april 2013 | 19:42

    A ti ces kao da dominiras, napaljeni, nevaspitani, iskompkeksirani pajsercicu?!

  • Borko

    28. april 2013 | 18:07

    Prelomio je Belosevic u trecoj cetvrtini,magare bezobrazno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA