LAZAR MARKOVIĆ: Titula je naša! Sigurno! (FOTO)

Mladi napadač veruje da je loš period iza Partizana i da će ekipa sa novim trenerom uspešno privesti sezonu kraju sa šestom uzastopnom titulom

  • 0

Lazar Marković je odigrao drugo poluvreme u Novom Pazaru, izvesno je da će odigrati i drugu uzastopnu utakmicu posle višemesečne pauze. Videćemo da li će Vuk Rašović, novi trener Partizana, protiv Nišlija mladom Čačaninu ukazati priliku od prvog minuta.

Ako pitate Lazara, on tvrdi da je spreman za 90 minuta.

- Potpuno sam zalečio povredu, spreman sam - rekao je kratko Lazar u Zemunelu, i nagovestio da će doktor iz Votforda možda uskoro doći u Beograd kako bi mu iskontrolisao stanje posle oporavka od povrede trbušnog zida.

Za talentovanog fudbalera poslednji rezultati "crno-belih" nisu opasnost po titulu, koja je već pet godina u vlasništvu Partizana.

- Titula je naša, sigurno!

- Verovatno će derbi odlučivati, ali mi sve možemo da izdržimo. Imamo dva boda prednosti i dalje...

Marković je potvrdno pričao o novom treneru, koga poznaje kroz "Teleoptik", ali i prvi tim "crno-belih", objašnjavajući da ceo tim sa njim na čelu veruje u odbranu titule.

Lazar se kratko osvrnuo i na poslednje kikseve šampiona.

- Malo nas nije htelo... malo više! Ali ubeđen sam da će biti bolje.

Partizan i Radnički igraju meč 26. kola Superlige u četvrtak od 18.30.

(S. M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA