VUJOŠEVIĆ: Žao mi je zbog incidenta na meču juniora

"Ne bi smelo da se to dešava, a ti igrači i treneri moraju još mnogo vode da piju kako bi se od njih pravila velika priča * Biće dosta teško ostvariti pobedu u Kragujevcu, jer su saterani uza zid", istakao je trener Partizana

  • 0

Trener Partizana Duško Vujošević osvrnuo se na tuču i prekid meča između juniora Partizana i Crvene zvezde u finalu prvenstva Srbije u Čačaku. Vujošević je istakao da takve scene ne bi smele da se dešavaju, pogotovo ne od strane mladih košarkaša koji još nisu ništa ostvarili u srpskoj košarci.

- Ne bi smelo da se to dešava. Propozicije su jasne. Kada dođe do incidenta, niko sa klupe da uđe na teren, oni koji uđu su isključeni.

MORAJU JOŠ VODE DA PIJU DA BI BILI VELIKI

- Žao mi je što ti momci nisu igrali svih 40 minuta. Treba ti igrači i treneri još mnogo vode da piju kako bi se od njih pravila velika priča - rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Strateg šampiona ABA lige se zatim okrenuo obavezama "crno-belih" u domaćem šampionatu gde već u sredu gostuju u Kragujevcu ekipi Radničkog.

- Nastavlja se srpski šampionat posle završetka fajnal fora ABA lige. Nema puno vremena za predah i obnavljanje energije. Odmah idu važni mečevi. Nama je takav kaledar da smo se vratili u nedelju, a utakmica već u sredu sa Radničkim, pa sledi Mega i Crvena zvezda - objašnjava trener Partizana.

NAJGORI SU PROTIVNICI SATERANI UZA ZID

On je naglasio da će duel sa Kragujevčanima biti veoma specifičan zbog situacije u kojoj se nalaze.

- Specifična je situacija sa Radničikim, koji je imao uspeha u ABA ligi gde su obezbedili plasman u Evrokup, a siguran sam da im je jedan od ciljeva i plasman u ABA ligu sledeće sezone. Početnim porazima su sebi zakomplikovali situaciju. Najgori su protivnici pribijeni uza zid jer su oni sada takvi.

- Faliće nam Milosavljević. Iako je klub ostvario dva velika uspeha, bila je proslava. Verujem da će biti problema ući sa velikom energijom u taj meč. Radnički je blagi favorit na svom terenu i u ovom našem stanju. Partizan je šampion i on ima obavezu - poručio je Vujošević.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA