Hajkens: Pročitali smo Barsinu igru!

Trener Bajerna ističe da su ostvarene taktičke zamisli njegovog tima ''krivci'' za velikih 7:0 iz dva meča protiv Barselone

  • 0

Još jedna neverovatna noć za fudbalere Bajerna. Posle velikih 4:0 iz Minhena, bavarska ''mašinerija'' očitala je lekciju Barsinim ''vanzemaljcima'' i to na njihovo terenu koji je godinama bio neosvojiva tvrđava.

Barsina ''tika-taka'' igra doživela je jedan od najtežih udaraca i to od ekipe koja je, čini se, igrala igru Katalonaca samo sa malim modifikacijama koje su očigledno i donele uspeh.

- Vrlo dobro znam španski fudbal, posebno Barselonu. Razumem njihovu filozofiju igre. Moj tim je dobro shvatio našu taktiku i ispratio je do kraja. Igrali smo odlično od samog početka, a Barsa je dokazala da bez Mesija nije ista ekipa - rekao je trener Bajerna Jup Hajkens.

Arjen Roben, čovek koji je postigao prvi pogodak na meču i praktično već tada rešio sve dileme, nije krio zadovoljstvo posle ubedljive pobede od 3:0.

- Neverovatna predstava koja će sigurno ostati upamćena u istoriji. Igrali smo kao tim, što je bio i ključ uspeha protiv tima kao što je Barselona. Igrali smo organizovano i u odbrani i u napadu. Prosto neverovatno - istakao je Roben, i dodao:

- Finale protiv Dortmunda biće sjajan meč. Jedva čekam da počne. Mislim da će sitni detalji odlučivati prvaka s obzirom na to da je Borusija pokazala da je odlična ekipa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA