KASALICA: Dragoceni bodovi

- Naš cilj je da pobedimo na svim mečevima do kraja, ali idemo utakmicu po utakmicu. Ne razmišljamo o Partizanu, pre toga treba pobediti OFK Beograd - rekao je napadač Crvene zvezde

  • 1

Fudbaleri Crvene zvezde iz Jagodine se vraćaju sa tri veoma važna boda, a jedan od zapaženijih fudbalera bio je Filip Kasalica, koji je odmah po završetku meča, za TV "Arenu" rekao da je su "ovo dragoceni bodovi".

- Ovo je veoma važna pobeda, bodovi su dragoceni. Pohvalio bih rivala koji je odlična ekipa, ali i atmosferu koju su napravili naši navijači - rekao je Kasalica, i dodao:

-Naš cilj je da pobedimo na svim mečevima do kraja, ali idemo utakmicu po utakmicu. Ne razmišljamo o Partizanu, pre toga treba pobediti OFK Beograd.

"Crveno-beli" su slavili sa 3:2, a skoro pola sata su igrali bez isključenog Vešovića. Istina, u smiraj meča isključen je libijski internacionalac El Munir, pa se meč odigran pred devet i kusur hiljada gledalaca završio sa po deset igrača u polju.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA