Vidite kako su navijači Zvezde u Jagodini pretrčali teren i sukob sa policijom! (VIDEO)

Nekoliko desetina simpatizera crveno-belih imalo ulaznice za jug, ali pošto su želeli da budu "sa svojima" pretrčali preko terena što je izazvalo zakasnelu reakciju organa reda

  • 9

Grupa navijača Crvene zvezde na gostovanju u Jagodini očito je imala ulaznice za južnu tribinu, verovatno nisu mogli da biraju jer je navala za kartama bila velika. Međutim, oni su žarko želeli da budu sa svojima, pa su pred početak utakmice bukvalno pretrčali preko terena i pridružili se najvatrenijim navijačima crveno-belih  na severnoj tribini.

Ovo šokantno pretrčavanje izazvalo je reakciju policije, mada zakasnelu, jer kad su organi reda krenuli da intervenišu skoro svi navijači već su stigli do severne tribine. Delije nisu dozvolile policiji da privede "prestupnike", letele su stolice i bilo je malo koškanja, ali srećom sve se brzo smirilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    3. maj 2013 | 23:37

    Pa ovo nije incident. Obican kros preko terena u zelji da dodju na maticnu tribinu, A ovi bezmogasi ih jure ko da su macetama krenuli na sever..."Incident" je poceo kad je usla policija. Imaju viska energije pa malo da se isprazne...

  • Brigate

    3. maj 2013 | 23:07

    Sve se moze, kad se hoce ! Postovanje !

  • vukašin

    3. maj 2013 | 22:00

    Jel utakmica prekinuta , jesu uhapšeni i osuđeni? Ha ha ha ha pitam gluposti , jel da? Srbija brale , nema zakona , nema ni ko da ga sprovede .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA