MATIĆ: Ne želim nigde iz Benfike! Srećan sam ovde!

Iako se skoro čitava Evropa interesuje za njegove usluge srpski internacionalac nema nameru da napušta Lisabon

  • 0

Već duže vreme srpski fudbaleri se ne nalaze u centru pažnje kada su u pitanju aktuelni prelazni rokovi. Međutim, zahvaljujući fenomenalnim igrama u Ligi Evrope, gde se Benfika plasirala u finale, i prvenstvu Portugalije, srpski internacionac Nemanja Matić skrenuo je na sebe pažnju gotovo čitave evropske fudbalske javnosti.

Matić, za kojeg nema mesta u reprezentaciji Srbije, nalazi se na meti vodećih evropskih klubova kao što su Mančester junajted, Juventus, ali i PSŽ, koji su spremni da izdvoje čak 50 miliona evra kolika je klauzula za Srbina koji, ipak, ne želi da promeni sredinu.

-Srećan sam u Portugalu i Benfika je jedan od najboljih klubova na svetu. Navijači su sjajni, imam mnogo prijatelja u ekipi i ne želim nigde da idem - istakao je Matić za italijanske medije.

Srpski vezista je podsetio i na fenomenalnu ''lisabonsku noć'' i pobedu nad Fenerbahčeom (3:1), koja je Benfiku odvela u finale Lige Evrope.

- To je bila jedna neverovatna noć za sve koji vole Benfiku i takođe jako važna pobeda za klub. Zasluženo smo u finalu - rekao je Matić koji se osvrnuo i na finalni duel protiv njegovog bivšeg kluba Čelsija.

- U tom meču neće biti favorita. Oba tima su jako snažna i poseduju sjajne igrače. Ovaj meč će biti prava fudbalska ''poslastica'' - zaključak je srpskog fudbalera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA