Stefan Mihajlović vraćen u prvi tim Zvezde!

Posle nešto manje od mesec dana treniranja sa juniorskim timom zbog kršenja klupske discipline, talentovani napadač ponovo dobio priliku da se nametne Sa Pintuu

  • 0

Nije dugo trebalo mladom napadaču Crvene zvezde Stefanu Mihajloviću da se ponovo priključi treninzima prvog tima. Posle nešto manje od mesec dana treniranja sa omladincima trener "crveno-belih" Rikardo Sa Pintu odličio je da talentovanog napadača vrati u najjači sastav gde će pokušati ponovo da se izbori za status prvotimca.

Mihajlović je prošlog meseca vraćen u juniorski tim zbog kršenja discipline i napuštanja treninga zbog, kako je naveo, lošeg ophođenja stručnog štaba prema njemu. Najbolji strelac Zvezde na pripremama u Antaliji bio je kivan i na sportskog direktora Zorana Stojadinovića jer je svima pružao ruku i čestitao na pobedama samo njemu nije.

U svakom slučaju Sa Pintu je odlučio da razgovara  i ponovo pruži priliku Mihajloviću, a nema sumnje da su na njegovu odluku uticale i dobre partije napadača u juniorskom timu, pogotovo spektakularan pogodak koji je postigao protiv Jagodine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA