MADRID: Kako je Novak opsovao publiku! (VIDEO)

Novak je iziritiran zvižducima publike u Španiji na pauzi posle osvojenog seta - jednostavno eksplodirao

  • 42

Najbolji teniser sveta grubo je izbačen na startu madridskog turnira, a reč izbačen je prava koja bi mogla da opiše "stanje" u kojem se nalazio Novak Đoković posle neočekivanog poraza od Bugarina Grigora Dimitrova.

Novak je bio bukvalno izbačen iz takta - posle meča svojom igrom, a za vreme duela očajnom i prilično nesportskom publikom, koja je, što i nije ništa novo za Madrid, sve vreme bila protiv njega.

Zviždanje nije prestajalo ni kada je Nole servirao, a pozivi sudije na tišinu bili su uzaludni. Sve je kulminiralo na kraju drugog seta koji je u taj-brejku dobio Đoković.

Otišao je Nole na klupu i "eksplodirao"...

- Sada ćete svi da mi ližete k****!

Opravdanja, naravno, nema, pa ma koliko to bio "ventil" da bi se "opustio", ali je organizator na neki način morao da predupredi sve ono što se događalo na tribinama.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOSS

    8. maj 2013 | 13:20

    Kad su Nadal ili Federer opsovali nekog ili bilo koji ''bad gest'' ,da potekne od njih?Nikad ,ali ovaj srpski ponos uvijek psuje i uvijek mu nesto fali,i uvijek pravi neke grimase sa facom.Ovo ponasanje publike prema Noletu je realnost koja je kulminirala jer jednostavno covjek je na prvom mestu atp ali ima poinasanje kao da je na zadnjem.Dakle ima on jos da uci od Federera i Nadala i to ne samo u igri vec ono glavno a to je dostojanstvo i postenje i kad gubis .Biti sportski boem za nekog je nemoguca misija i na tome svaka cast I Nadalu i Federeru!

  • Bosnjak

    8. maj 2013 | 12:40

    Kako je malo dovoljno ,daa iz zamaskiranog ''vip'' igraca proradi pravi Nole.Moze on imati milione ali njegov genetski t.j.psovacki kodeks je njegova licna karta.

  • miki 011

    8. maj 2013 | 10:47

    Neka si njim rekao.Drugi put satrovacki:sipu racku.....itd.Svaka cast.Pokazao si sa tim,ti si jos uvek jedan od nas.BRAVOOOOOOOOOOO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA