UDOVIČIĆ: Da uzmem titulu, pa u SAD!

Trener Radničkog je optimista pred sutrašnji četvrti meč finalne serije sa Crvenom zvezdom, iako njegov tim gubi sa 2:1. Slavko Gak ne igra za Kragujevčane jer je operisao ruku

  • 1

Trener Radničkog iz Kragujevca Dejan Udovičić je rekao da bi voleo da se osvajanjem titule prvaka Srbije oprosti od kluba, s obzirom na to da karijeru nastavlja u Americi, gde će postati selektor nacionalnog tima.

Kragujevčani sutra u četvrtoj utakmici finalne serije plej-ofa dočekuju Crvenu zvezdu, koja trenutno vodi sa 2:1 i jedan trijumf deli je od trofeja. Poslednji duel, u sredu, obilovao je uzbuđenjima.

- Kao trener, očekujem, radi objektivnosti, regularnosti i istine, da će suđenje u Kragujevcu biti kao na prve dve utakmice u Beogradu u odnosu na domaćina - kazao je Udovičić na konferenciji za novinare u Kragujevcu.

On je dodao da se nada majstorici u Beogradu i osvajanju titule.

- Najveći poklon bi mi bio ako Radnički uspe sledeće srede da postane prvak Srbije - naveo je Udovičić.

Prema njegovim rečima, svi igrači su spremni osim povređenog Slavka Gaka.

- Gak neće igrati, operisao je šaku. Dobro se oseća, ali mu je potrebno šest do osam nedelja oporavka - naveo je Udovičić.

Trener Radničkog je rekao da je sa Amerikancima potpisao ugovor do kraja 2016. godine, uključujući i učešće na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

- Zadovoljan sam što sam bio začetnik ove priče u Kragujevcu. Nemam dilemu da će ljudi koji ostaju ovde nastaviti da pobeđuju. Moj odlazak u SAD je uspeh vaterpolo kluba Radnički, ispred mene je ogroman posao i veliki izazov, jer američkom vaterpolu sledi smena generacija - dodao je on.

Ekipa Radničkog biće znatno jača na sutrašnjoj utakmici, pošto se nakon dva meča suspenzije vraća kapiten Vanja Udovičić.

- Pokušaćemo da preokrenemo protiv Zvezde, da trijumfujemo i osvojimo prvenstvo. To ćemo uraditi taktikom i ozbiljnošću. Teško je biti favorit protiv Zvezde, ali nadam se da ćemo se izdići iznad svih spoljnih faktora - istakao je kapiten Kragujevčana.

Sutrašnja utakmica između Radničkog i Zvezde igra se u 19 sati u Kragujevcu.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA