ČOVIĆ: Kao sarmicu "krčkamo" kandidata za Karadžićevu zamenu!

Potpredsednik Crvene zvezde poručio da ne želi svađu s prvim čovekom FSS i zaključuje: "S funkcijama se nismo rodili i o njima odlučuju samo rezultati, kako sportski tako i finansijski"

  • 8

Potpredsednik FK Crvena zvezda Nebojša Čović ne želi prepucavanje sa presednikom Fudbalskog saveza Srbije Tomislavom Karadžićem posle izjave da klub sa "Marakane" sprema smenu prvog čovek FSS.

Njegova nedavna izjava da se "krčka smena" prvog čoveka FSS-a uzburkala je javnost i izazvala Karadžićevu reakciju, koji je poručio da će sam sazvati vanrednu sednicu ukoliko "pobunjenici" ne budu imali dovoljno potpisa za to. Čović je obrazložio da je izraz "krčakanje" iskoristio za kandidata kog Zvezda ima.

- Hoćemo korektne odnose sa Karadžićem. Nema razloga da se prepucavamo preko medija. S funkcijama se nismo rodili i o njima odlučuju samo rezultati, kako sportski tako i finansijski - rekao je Čović "Kuriru".

- Termin "krkčanje" odnosio se na eventualnog kandidata Crvene zvezde za predsednika FSS, pošto su se proteklih nedelja pojavljivala razna imena. Generalno nisam za svađu. I jedni i drugi smo u istoj porodici. Karadžić je bio korektan prema Zvezdi i to mu nikad neću zaboraviti. Ali, ako bude došlo do vanredne sednice Skupštine i predloga za smenu, imaćemo kandidata, kog krčkamo kao sarmicu  zaključio je Čović.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R

    12. maj 2013 | 11:14

    Akde bre ternjaj se vise iz tih medija zlobino od coveka. Dosadio si o Bogu i narodu.

  • xxxxx

    12. maj 2013 | 09:18

    Čoviću prestani da sramotiš zvezdu i generalno fudbal, a možeš prestati i sebe, pa ovaj čovek treba da presluša svoje izjave u zadnjih 12 meseci, to je strašno, jednom priča kako se u zvezdi trošilo nemilosrdno na razno razne gluposti, drugi put se hvali kako zvezda ima najvece i najjače sponzorske ugovore u srbiji, pa na kraju kriv Tadić za propast zvezde posto ju je on hteo upropastiti da bi ju mišković onda kupio. Tvrdi da partizan namešta u svim sportovima zadnjih 10god, pa jel moguce da je partizan toliko moćan da namešta i u eutopi??, jel moguce da je namešteno da partizan ugra final 4, da bude vaterpolo sampion europe itd, to su sve namestaljke, zvezda ima jaci ugovor sa telekomom srbije nego djokovic a partizan ga jd dobio tek kad je dosao do final 4 i to nesto bezvredno, čoviću spasi nas sve i idi, ne samo iz zvezde nego iz sporta

  • reflex

    12. maj 2013 | 10:33

    bože kakav ološ od čoveka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA