NA SEVERU GRMELO "OŽENI JE"! Ovako je Milan zaprosio Bojanu na "Marakani"! (VIDEO)

Dok se na jednoj tribini viorio transparent "Bojana, udaj se za mene", Milan je drugoj strani klečao sa prstenom tokom meča između Zvezde i OFK Beograda

  • 3

Posle prosidbe na parketu "Pionira", kada je Crvena zvezda igrala utakmicu Evrokupa sa nemačkm Ulmom, još jedan "delija" se opredelio da u sudbinsko pitanje za svoju devojku uključi i voljeni klub.

Na "Marakani" se igrala utakmica između "crveno-belih" i OFK Beograda, a u jednom trenutku se pojavio transparent na tribini "Bojana, udaj se za mene? Milan", sa sve grbom Crvene zvezde na kraju.

Na tribini prekoputa, Milan je kleknuo pred svojom devojkom sa prstenom, a odgovor je bio potvrdan. Naravno, usledilo je gromoglasno oduševljenje navijača na Severu: "Oženi je".

Milana je obradovao odgovor buduće supruge, ali na kraju i rezultat utakmice.

(Telegrqaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДАШОНИ

    12. maj 2013 | 18:34

    " Све сто смо желели,све сто смо хтели , то су нам дали Црвенобели, Младићи борови , Девојке јеле, боре се поштено за Црвенобеле , Хеј , хеј, хеј , хеј , хеј , Црвена Звезда на небу сја - хеј, Црвену Звезду волим и ја - хеј, Црвена Звезда дао наш је тим -хеј, Хеј Звезда црвена, црвена , Хеј Звезда хеј , Хеј Звезда црвена , црвена, Хеј Звезда хеј !"

  • Jocko

    12. maj 2013 | 17:13

    San svake devojke :)

  • Урош

    12. maj 2013 | 18:02

    Сан сваком момка је да му девојка на Маракани допусти да јој стави веренички прстен.. :) Две љубави, на једном месту.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA