NOVAK: Madridsko iskustvo je novost za mene, ali idem dalje

- Ja sam profesionalac, idem na turnire i pokušavam da uživam u njima. U Madridu sam 2011. godine osvojio titulu, imao sam lepu podršku, imam u Španiji mnogo prijatelja, a i braća mi žive tamo. Nikada nisam imao problema tamo, a ono što se desilo sada je iza mene - rekao je Nole

  • 2

- Poštujem izbor publike, oni biraju za koga će navijati, ali ono što se dogodilo u Madridu bilo je neobično - rekao je Novak Đoković, najbolji teniser sveta, na konferenciji za medije održanoj u Rimu dodavši:

- Neobično je bilo iskustvo da sam bez ikakvog razloga tretiran na taj način. Ali idem dalje.

Brzo posle poraza od Griše Dimitrova, Nole je napustio špansku prestonicu preselivši se na rimsku adresu gde će imati nove radne izazove.

- Ja sam profesionalac, idem na turnire i pokušavam da uživam u njima. U Madridu sam 2011. godine osvojio titulu, imao sam lepu podršku, imam u Španiji mnogo prijatelja, a i braća mi žive tamo. Nikada nisam imao problema tamo, a ono što se desilo sada je iza mene. Trenirao sam, pošto nisam proveo mnogo vremena na terenu posle Monte Karla, to je manje-više to. Imao sam plan sa timom, njega sam se pridržavao i za sada sve ide kako treba.

Na sastanku sa novinarima Novak je potvrdio da je fizički spremniji, ali i da je zglob sve bolje...

- Zglob mi je bolje, spremam se za turnir. Pokušavam da ne mislim mnogo o tome, znam da u karijeri nisam imao neku ozbiljniju povredu. Možda 2011. kada sam povredio stomačne mišiće... Ipak, to je deo sporta, kolege su mi rekle kakva su njihova iskustva sa oporavkom – da treba vremena, da je to i mentalna borba… Polako počinjem da labavim bandažu na zglobu, stabilniji je, ne osećam bol i mislim da ću igrati dobro u narednih nekoliko nedelja - rekao je Nole i dodao:

- Volim podršku koju dobijam ovde, deca vrište moje ime i slično. Mislim da je pozitivno to što govorim italijanski, osećam se pomalo kao da sam odavde, a osvojio sam i dve titule u Rimu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • _______Hm...?

    12. maj 2013 | 22:13

    @Cipi mislim da bi trebao da poradis na svom pravopisu i da ne pricas te gluposti nekom (na Novaka mislim) ko je obrazovan i uspesan. To je sasvim dovoljno...

  • Cipi

    12. maj 2013 | 20:59

    Pa setimo se samo kako si se ponaso u Madridu 2011!! Zato nerazumem zasto se sad cudis!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA