Navijači Sitija šokirani Manćinijevim otkazom na godišnjicu titule!

Iako smatraju da njegov otkaz nije preveliko iznenađenje, pristalice ''građana'' ističu da je 13. maj, ipak, poseban datum za sve

  • 0

Potparol navijača Mančester sitija Kevin Parker istakao je da su pristalice ''građana'' zbunjene i šokirane odlukom čelnika kluba da otpuste italijanskog stručnjaka Roberta Manćinija.

Odlazak Manćinija je potvrđen u ponedeljak veče, tačno godinu dana od osvajanja prve titule posle 44 godine, a prema navodima Parkera, Italijan će mnogo nedostajati svim navijačima.

- Njegov otkaz nije baš toliko iznenađenje, ali sam i dalje razočaran. Trinaesti maj je trebalo da bude poseban datum za sve nas, ali je on, ovom odlukom uprave, duboko narušen. Poruke podrške navijača su preplavile moj telefon. Svi su duboko razočarani - rekao je potparol navijača, i dodao:

- Vlasnik sam sezonske karte 40 godina i ovo je ubedljivo najniža tačka koju sam dostigao kao navijač Sitija, a dostizao sam ih nekoliko puta, pogotovo kada smo ispadali.

Kao jedan od glavnih kandidata da nasledi Manćinija spominje se trener Malage Manuel Pelegrini, a Parker ističe da će navijači stati iza bilo kog menadžera koji dođe na klupu Sitija.

- Mi kao navijači nikada nećemo zaboraviti doprinos Roberta Manćinija, ali smo u obavezi da stanemo iza novog menadžera. Ljudi su takvi da će vrlo brzo zaboraviti ranije stvari ukoliko novi trener od samog početka krene sa dobrim rezultatima - zaključak je Parkera.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA