Memfis i Majami u finalu konferencija (VIDEO)

"Grizliji" izbacili Oklahomu pobedom 88:84 i ukupnim skorom 4:1 ušli u finale Zapada, dok je aktuelni šampion pobedio Čikago 94:91 i takođe ubedljivo sa 4:1 ušao u finale Istočne konferencije

  • 0

Košarkaši Majami Hita plasirali su se u finale istočne konferencije NBA lige pošto su u petom meču polufinala plej-ofa pobedili Čikago Buls sa 94:91. Ekipa sa Floride sada čeka rivala u finalu a to će po svemu sudeći biti Indijana koja vodi protiv Njujorka sa 3:1 u seriji.

Najbolji igrač lige Lebron Džejms predvodio je Majami sa 23 poena, osam asistencija i sedam skokova, dok je Dvejn Vejd upisao 18 koševa, šest asistencija i pet skokova. U ekipi Bulsa istakao se Karlos Buzer sa 26 poena i 14 skokova, dok je Nejt Robinson imao 21 poen i šest asistencija.

Košarkaši Memfisa napravili su veliki podvig plasmanom u finale konferencije pošto su izbacili velikog favorita Oklahomu. Pobedom 88:84 Grizliji su sa skorom 4:1 u pobedama "počistili" prošlogodišnjeg vicešampiona i ušli u finale. Junak meča bio je centar Memfisa Zek Rendolf koji je ubacio 28 poena uz 14 skokova, dok je Majk Konli ubacio 13 koševa uz 11 dodavanja.

Na drugoj strani Kevin Durent se propisno ispromašivao pošto je promašio čak 16 šuteva(5-21 iz igre) a ubacio je 21. poen uz osam skokova i šest asistencija. Serž Ibaka je ubacio 17 poena uz osam skokova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA