NOLE PORUČIO MIHI: Matiću je mesto u reprezentaciji!

Najbolji srpski teniser komentarisao igru fudbalera Benfke u finalu Lige Evrope protiv Čelsija, uz komentar da je bio odličan na terenu

  • 2

Srpski fudbaleri koji su bili deo velikog finala Lige Evrope odigrali su sjajnu utakmicu - Branislav Ivanović postao je heroj Čelsija, dok je na drugoj strani Nemanja Matić bio na visini zadatka u odličnoj partiji koju je Benfika priredila u Amsterdamu.

To je primetio i najbolji srpski teniser Novak Đoković, koji je poručio da je mladom vezisti mesto u reprezentaciji Srbije.

- Čuo sam se sa Banetom, drago mi je zbog njega i Čelsija. Ipak, krivo mi je zbog Matića, odigrao je odlično. Bar koliko se ja razumem u fudbal, mislim da smo dobili odličnog kreatora na sredini terena, što je pokazao protiv Čelsija, i mislim da je zaslužio da se nađe u dresu reprezentacije - rekao je Đoković.

Matić ne igra već neko vreme u reprezentaciji, pošto je selektoru Siniši Mihajloviću poručio da mu se ne isplati da iz Lisabona dolazi da bi sedeo na klupi.

Na pitanje da li sugeriše Mihajloviću da treba da pozove Matića, Đoković je rekao da poslednji deo njegove izjave sve govori.

Srpski teniser je istakao da ga Mihajlović nije kontaktirao za karte za Masters u Rimu, gde selektor živi. Upitan da li će uslov da dobije karte biti da pozove Matića u reprezentaciju, Novak se samo nasmejao.

(Telegraf.rs/B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    16. maj 2013 | 18:04

    Ma čovek ima 25god dobili smo mi njega odavno. Ali džabe kad je kod nas na sceni cirkus. Treba li Mihajlović da ga zove pa još i da pobedimo neku utakmicu , Ajte molim vas šta će nam to. Odigrao je doktorski sa Čelzijem , koliko mi je drago zbog Baneta , toliko mi je žao zbog Matića.

  • Ralexic

    16. maj 2013 | 19:24

    Ovom buzdovanu ne vredi nikakav savet.Kad nas dotera na ranglisti fifa da budemo izmedju 60 i 70 mesta mozda ce Tole predloziti da se makne iz Srpskog fudbala.Do tada neka uvexbava himnu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA