MILIJAŠ: Nismo ovo očekivali! MILIVOJEVIĆ: Dali smo sve od sebe, nismo uradili ništa!

Dvojica igrača Crvene zvezde nisu mogli da objasne šta se desilo ekipi u "večitom derbiju", ali su čestitali Partizanu na zasluženoj pobedi

  • 3

Imala je Crvena zvezda šansu da napravi senzacionalan preokret za osvajanje titule, ali ništa nije štimalo u drugom poluvremenu 144. "večitog derbija". Miloš Jojić je srušio "crveno-bele" u 90. minutu i sve nade da će se prekinuti petogodišnji post na "Marakani".

- Jako težak poraz, nismo očekivali da će se ovo dogoditi. Bili smo bolji u prvom poluvremenu, ali nas je povreda Lazovića umnogome poremetila. Ne mogu da objasnim pad igre u drugom poluvremenu, osim da smo pali zbog želje da postignemo pogodak. Partizan nas je zatvorio i zasluženo pobedio.

Do kraja je ostalo još dva kola.

- Bez obzira što je prvenstvo praktično rešeno, imamo motiv i za ova naredna dva kola, jer je najveći motiv nositi dres Crvene zvezde. Maksimalno ćemo da odradimo do kraja, pa se okrećemo novoj sezoni - rekao je Milijaš.

Vidno neraspooženi Luka Milivojević kaže da niko u ekipi nije svestan šta se desilo u Humskoj.

- Ni sam ne znam šta nas je snašlo. Na kraju smo razgovarali posle utakmice i ne možemo da dođemo do zakljčka šta je uzrok poraza. Dali smo sve od sebe, ali nismo uradili ništa.

- Partizan je igrao jako dobro, nismo se uplašili iako smo imali dobrog protivnika.

(M. Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    19. maj 2013 | 21:59

    Ma daj sta se prave ludi???? Nisu potrcali 2.poluvreme!! Naravno da je u pitanju doping kontrola! Bez dopa su se vukli po terenu!

  • Aleksandar

    19. maj 2013 | 20:12

    Ako je ovo maksimum onda nista ne vredite, niti se sposobni za bilo kakve vece podvige!

  • pera

    19. maj 2013 | 13:17

    A da nije zbog anti doping kontrole ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA