Tomića pretukla policija, delovao kao navijač! (VIDEO)

Bivši vezista crno - belih prepoznat kao huligan pa je dobio pendreke po leđima

  • 5

Prema saznanjima Mocartsporta, bivši fudbaler Partizana Nemanja Tomić loše je prošao u slavlju ispod južne tribine gde se pevalo i igralo s navijačima posle velike pobede nad Crvenom zvezdom.

Prema saznanjima ovog portala, do ove polusezone fudbaler Partizana, dobio je nekoliko pendreka dobio po leđima, jer su pripadnici žandarmerije pomislili da je jedan od navijača koji je preskočio ogradu.

Tomić, koji je član Genčlerbiriligija, 144. okršaj večitih rivala je pratio iz tunela stadiona u Humskoj, a kada je pokušao da se vrati preko atletske staze organi reda i mira su pomislili da je "huligan", pa su rešili da ga "prevaspitaju".

Šta reći, osim bruka i sramota...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miami

    19. maj 2013 | 05:02

    Zasto bruka i sramota? Po kojim pravilima je njemu dozvoljeno da bude na terenu?!?! Kakva je razlika izmedju njega i mene kao navijaca?

  • milos

    19. maj 2013 | 01:59

    Pa na moje ocu su napali klinca koji skuplja lopte isto tako,a posle zavrsetka utakmice,isti taj inteligentni "specijalac" je napao Kojica pendrekom kada je prisao na istok da da dres,i kad je krenuo nazad na teren ovaj "specijalno inteligentni" ga je napao.cela tribina ga je pljuvala s punim pravom a on je nama pokazao srednji prst.cisto da se zna ko "sprovodi" red i mir...

  • Darko

    19. maj 2013 | 01:48

    Udri milicijo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA