STOJADINOVIĆ POSLE DERBIJA: Petković je najbolje odigrao!

Sportski direktor Crvene zvezde smatra da su igrači pružili odličnu partiju u prvom poluvremenu, ali da je pad u drugom poluvremenu uzrok poraza u 144. večitom derbiju

  • 6

Sve vreme je bio uz Rikarda Sa Pintua na klupi, i iz istog ugla je gledao igrače kluba u kom obavlja funkciju sportskog direktora, kako prikazuju dva različita poluvremena u 144. "večitom derbiju".

Zoran Stojadinović je Telegrafu dao svoje viđenje utakmice u Humskoj, gde se prema njegovim rečima pre derbija, rešilo pitanje šampiona Srbije. Minimalnom pobedom Partizana golom u 90. minutu, Zvezda je propustila šansu da konačno vrati trofej šampiona Srbije na "Marakanu".

- Prvo poluvreme smo odigrali odlično. Da ne kažem da smo bili bolji, ali makar ravnopravni. U nastavku, neverovatan pad i taj primljen gol, koji je lako mogao i da ne bude gol. Imali su pre toga još šansi iz kojih su mogli da povedu - rekao je Stojadinović, a na pitanje kog pojedinca  "crveno-belih" bi istakao da je pružio najbolju partiju, posle malo razmišljanja rekao je:

- Nikola Petković.

Titula je izgubljena, ali se sezona bliži kraju. S tim ide i planiranje ko napušta "Marakanu", a ko bi trebalo da dođe tu kao pojačanje.

- Znali smo mi i pre doslaka novog trenera na koje pozicije treba obratiti pažnju. Gledamo situaciju pa ćemo doneti odluku na koga možemo da računamo. Što se dolazaka tiče, ne treba da zaboravljamo na našu situaciju i to da igrači po nekolio meseci ne primaju plate. Neophodna nam je prodaja igrača za prihode, osim onog dela koji dobijamo od "Gasproma".

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • m

    19. maj 2013 | 19:26

    tacno tako ,bas si realan zvezda je bila odlicna i sao pintu!!

  • Zika Pauk

    19. maj 2013 | 21:14

    gasprom vam je jedina šansa a što se derbija tiče,pa bili ste bolji,veći posed lopte,bolja koreografija,doduše samo dva šuta na gol...ali jeste u najmanju ruku ravnopravni.a sad tableticu .

  • zvezdaaa

    19. maj 2013 | 21:00

    Bravo Stojadinovicu,slazem se sa svim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA