VOLKOV: Ne damo nikom da uzme ono što je naše!

Imali smo 11 bodova prednost, pa ispustili, ali ja sam verovao da se sve ovo dešava zato da bismo uzeli titulu baš na ovaj način. Razuverili smo sve da nikoga ne puštamo " kaže prvotimac Partizana

  • 0

Fudbaler Partizana, Vladimir  Volkov rekao je dan posle istorijskog derbija sa Zvezdom da je osećao da će se prvenstvo rešiti na ovakav način! On je istakao da su crno-beli razuverili sve "neverne Tome" oko toga da je prvenstvo namešteno i da nisu želeli da dopuste nikome da im uzme titulu. Volkov je takođe dodao da je očekivao da crveno-beli odigaraju onako loše u drugom poluvremenu.

- Bila je ovo jedna od najtežih utakmica u poslednje vreme na psihičkom planu. Doveli smo sami sebe u situaciju da budemo tragičari a imali smo plus 11 bodova za mirno osvajanje titule. Međutim, ja sam verovao da se sve ovo dešava da bismo uzeli titulu na ovaj način. Ne bi novinari došli u Zemunelo na trening da je bilo plus 14 za nas.

NE DAMO TITULU

- Razuverili smo ovom pobedom sve "neverne Tome"  da nikoga ne puštamo i nikome nećemo dopustiti da uzme ono što je naše - poručio je Volkov.

Na pitanje da li je očekivao da Zvezda odigra bolje od onoga što je pokazala igrač crno-belih je rekao:

- Nisam očekivao bolju Zvezdu, očekivao sam da odigra baš onako - poručio je Volkov i nadovezao se očekivanja od sledećih mečeva.

SAD MOŽEMO DA IGRAMO ZA  SVOJU DUŠU

- Spremamo sa za proslavu titule. Nadam se da će doći veliki broj navijača protiv Spartaka u poslednjem kolu da zajedno proslavimo jednu od najboljih titula protekle decenije. Međutim, prvi rival je Smederevo, dočekali smo dva kola pre kraja da možemo da se opustimo i da igramo za svoju dušu.- kaže Volkov

Sezona se bliži kraju a novinare je zanimalo da li će stameni levi bek ostati u Humskoj.

- Rano je još da pričamo o tome, postoje neke špekulacije, ali ne bih o tome. Ima interesenata za mene, ali neka se prvo završi sezona.  Lepo mi je u ovom klubu u svom gradu. Sa druge strane želim i da nešto zaradim da se obezbedim na neki način, ali videćemo šta će biti - rekao je bek Partizana.

S. Milošević

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA