MIHAJLOVIĆ: Ne treba mi izvinjenje Matića, već spremnost da igra

- Ako budemo poraženi, onda ćemo ostati i bez teorijske šanse da se plasiramo na Mundijal. Sa druge strane, Belgija i ako ostane bez bodova, ima dobre šanse za odlazak u Brazil. Zato su oni ti koji nemaju mnogo toga da izgube, a mi možemo sve. Zbog toga je za Srbiju ova utakmica važnija od svih prethodnih

  • 8

Siniša Mihajlović, selektor srpske fudbalske reprezentacije, počeo je sa pripremama za duel sa Belgijom, koji njegove izabranike čeka u Briselu 7. juna. Siniša će već u četvrtak u Staroj Pazovi sačekati kandidate za nacionalni tim koji su završili sa klupskim obavezama. Istina, oni koju 23. maja dođu neće biti pod strogom prismotrom, već će trenirati samo jednom nedeljno. "Glavno" počinje 1. juna...

- Imamo problema sa bočnim igračima, povređeni su Tošić i Krstičić. Za Đuričića mi je doktor rekao da će sve biti u redu. Hteo sam da vidim i Lazovića iz Zvezde, ali se i on povredio. Među napadačima će definitivno biti Mitrović iz Partizana - saopštio je selektor Mihajlović, prenose Novosti.

- Smatram da mi možemo mnogo da izgubimo! Ako budemo poraženi, onda ćemo ostati i bez teorijske šanse da se plasiramo na Mundijal. Sa druge strane, Belgija i ako ostane bez bodova ima dobre šanse za odlazak u Brazil. Zato su oni ti koji nemaju mnogo toga da izgube, a mi možemo sve. Zbog toga je za Srbiju ova utakmica važnija od svih prethodnih!

Mihajlović je iskoristio priliku da još jednom podseti na "slučaj Matić", ali je ovaj put izneo zanimljivu opservaciju.

- On zna kako stvari stoje... Otišao je dobrovoljno, rekao je da ne želi da igra. Da sam ga ja oterao, zvao bih ga! Meni ne treba izvinjenje od njega, već želja i spremnost da nastupa za reprezentaciju - rekao je Mihajlović i odbio da komentariše šta će se dogoditi sa njim ukoliko reprezentacija izgubi u Briselu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bOomERaNG

    21. maj 2013 | 00:54

    Zar ims Srbija jos sanse !?!?!?!?!?

  • paja

    21. maj 2013 | 01:29

    nikada nisam cuo da je ovom coveku vazan rezultat od kada je selektor a sada je odjednom ovo utakmica biti-ne biti za odlazak u brazil..sve sto si mogao,upropastio si,ponizio igrace i reprezentaciju,doveo je do 50.mesta na rang listi..pogledaj svoje rezultate sa reprezentacijom,trenerska "gromado" i nulo od coveka..

  • Neso

    21. maj 2013 | 10:02

    Treba ti da se izvines i Maticu i svima nama, da das ostavku i da ides kuci da decu ucis himnu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA